Ubike

Experts in Leasing Passion for Biking

onze passie inspireert onze diensten: enkel het beste aanbod laat u echt zorgeloos genieten van fietsen

fietsleasing op maat van uw bedrijf

Ubike heeft een oplossing voor elke onderneming: van éénmanszaak tot grote organisatie, Ubike heeft de meest relevante fietsleasing voor U.

Voor de KMO

Een pakket met ons befaamde Ubike Serenity Pack en het Optimy pakket, zorgen ervoor dat u met een minimum aan tijd fietsleasing voor al uw werknemers beschikbaar maakt. En dit zonder verplichtingen, geen minima aantal fietsen en geen opstartkost.

Voor grote organisaties

Onze expertise zorgt ervoor dat we U vandaag kunnen bijstaan in het opzetten van een op maat gemaakt fietsplan met bijhorende diensten.

Ubike Serenity Pack

In het Ubike Serenity Pack heeft u dezelfde diensten als een standaard fietslease en meer: pechverhelping ook thuis en op vakantie, accessoires mee verzekerd, uitgebreide garantie van 36 maanden, burgelijke aansprakelijkheid in de verzekering ... 

Sinds 2011 bieden we fietsleasing aan, aan zowel grote als kleinere organisaties. We verzamelden dan ook al tal van aanbevelingen:

Athlon

Wij zochten naar een serviceprovider die naast het juiste aanbod aan fietsen & diensten, ook steeds de klant en zijn individuele behoeften centraal plaatst. In Ubike hebben wij de juiste partner gevonden.

Cecile Lienard
product manager

CBR

Ubike voldoet aan de verwachtingen, reageert snel, ervaren en een professionale service !

CBR

Bel V

Ubike biedt een grote catalogus fietsen die aan alle wensen voldoet. Medewerkers van Ubike zijn altijd beschikbaar om alle verzoeken te beantwoorden. Ze maken tijd vrij en de service is onberispelijk van begin tot eind. We zorgen nauwelijks voor iets. Voor alles wordt gezorgd. Ik raad Ubike dan ook aan!

Farah Amine
HR Manager

Carmeuse

We werken al 5 jaar met hen samen en het minste wat we kunnen zeggen is dat Ubike in 5 jaar zijn aanbod heeft kunnen evolueren om medewerkers vandaag een volledig brede en flexibele oplossing te bieden. We zijn van een gesloten catalogus van tien fietsen gegaan naar de mogelijkheid voor onze medewerkers om de fiets te kiezen die ze willen uit een van de vele Ubike -punten in het hele land. Ubike gaat zelfs zo ver om te zeggen dat als een medewerker een fiets wil hebben van een handelaar die nog niet in de lijst van Ubike punten staat, hij dit altijd kenbaar kan maken en deze handelaar een nieuwe Ubike partner kan worden als hij aan de voorwaarden voldoet. van Ubike natuurlijk! als dat geen goede service is :-)!

Donatienne Bourdon
Compensation & Benefits

IBA

Sinds 2013 heeft Ubike ons altijd een complete en schaalbare service geboden. De komst van Ubike shops is een echte stap voorwaarts naar nog meer mogelijkheden en minder administratieve lasten voor IBA

Thomas Canon
Sustainability Program Director

MSF Supply

Ik koos voor Ubike als partner omdat het team vanaf de eerste contacten zeer attent en beschikbaar was. Ze hebben blijk gegeven van een groot aanpassingsvermogen aan mijn verzoeken door mij een service op maat aan te bieden.

Noémie Bontyes
HR partner

PV Group

Onze voorkeur ging uit naar een betrouwbare partner met een grote geografische spreiding van zijn netwerk. Daarom viel onze keuze op Ubike. Ubike is van een start-up uitgegroeid tot een gevestigde waarde ; zijn hebben een grote luisterbereidheid en slagen er daarom ook in om hun serviceverlening af te stemmen op de noden van de klant en zijn medewerkers.

Ann Van Buggenhout
Compensation & Benefits Manager

Solvay

Na een marktanalyse hebben we voor Ubike gekozen vanwege de nabijheid en de omvang van de service.

Pierre Depret
Conseiller en Prévention - Mobility Manager

Tuc rail

Ik was op zoek naar een partner om onze medewerkers toe te vertrouwen, met de zekerheid van een gevarieerde catalogus, deskundig advies en onberispelijke opvolging, zowel voor TUC RAIL op administratief vlak, als voor de dienst na verkoop voor onze medewerkers. Ubike viel al snel op en de ervaring heeft me geleerd dat ik niet fout zat. De samenwerking met iedereen is zeer vloeiend op alle niveaus.

Philippe Toussaint
C&B Manager

Firmenich

Ik heb voor Ubike gekozen omdat het een lokale partner was die voldeed aan onze behoeften op het gebied van ondersteuning bij de uitvoering van het fietsplan. Bovendien is het aanbod van Ubike verkooppunten zeer groot.
De ondersteuning van Ubike is zeer professioneel tijdens de uitvoering van het fietsplan en ook tijdens de follow-up.
In april 2021 starten we onze derde fietscampagne en blijven we samenwerken met Ubike.

 


Financieel Directeur

OptimHR

Ik heb voor Ubike gekozen omdat het een aanbod op maat heeft dat is aangepast aan onze behoeften, omdat ze deskundig zijn en goed adviseren, en omdat ze steeds beschikbaar zijn en snel reageren.

Thibaut Martens
Mede-oprichter

Sanha

Onze keuze is gevallen op Ubike omwille van de professionele en klantgerichte aanpak. Men heeft van in het begin goed naar onze visie en plannen geluisterd en deze samen mee helpen omzetten in de praktijk. Alles was bespreekbaar en werd waar nodig bijgestuurd volgens onze wensen.

Zo zijn we tot een fietsplan gekomen dat voor al onze medewerkers een passend voordeel kan bieden.

Kristien De Schepper
HR-verantwoordelijke

Voxbone

Hun service en fietsaanbod is zeer kwalitatief en wij zijn blij dat wij al meer dan 10 jaar met hen samenwerken!

Carolina Cordal Rodriguez
Director People Services, Business Partner

Start uw fietsplan

Schrijf u in bij Ubike en start kostenloos met uw fietsplan. 

Boek een sessie